Fire fede events i Union under 48 Timer Festival

10.-12. maj vender hele Nørrebros kulturfestival tilbage, og her i Union har vi både hiphop, middelhavsrytmer, mennesketårn og multimedieinstallation på programmet.

48 Timer Festival er et sikkert forårstegn på Nørrebro. I weekenden 10.-12. maj fejrer vi alt det særlige ved vores elskede bydel. Union er en af arrangørerne, og vi har hele fire fede festivalevents på programmet i år - og der er noget for både børn og barnlige sjæle, såvel som ravende natteravne.

Læs mere her:

10 maj: Intergalactic Sounds

Vi indkalder nogle af universets mest lovende unge rappere og musikere, til et intergalaktisk hiphop-møde. Du kan blandt andet opleve Tefa Libre, Gogo Yubari, Logan Infinito, DJ Jolie Kubini og Capitana. Det hele styres med kærlig hånd af Chief!

11. maj: My Window My Frame

My Window My Frame er en multimedieinstallation der udspringer af refleksioner over afbrydelsen af aktiviteterne under pandemien. De tre elementer den består af - billede, musik og ord - fletter sig sammen i korte scener, hver med forskellige fokus og følelser. Billederne er taget af fotografen Claudia Adeath; musikken er komponeret og fremført af Fernando Massino, og digtene er skrevet og fremført af Claudia Cohen.

11. Maj: Expectacle Casteller

Ræk ud mod himlen med den catalanske gruppe Xiquets og deres tårn af mennesker. I løbet af denne workshop vil Xiquets guide dig til at være en del af denne århundreder gamle historie, så du selv kan være med til at bygge et mennesketårn og røre himlen!

11. maj: Catalan Sounds

Bandet Modobar og DJ Astrofefas krydrer 48 Timer Festival med sprøde moderne middelhavsrytmer.