Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 15 result(s). Currently showing 1 - 15
Nyhed

Velkommen til Medusa

Medusa er navnet på Unions helt nye eventlokale, som skal danne ramme om performances, talks, workshops, intime events, filmvisninger og bevægelse.
Nyhed

Ny podcast: Al data til folket

Samtalesalonen til Forskningens Døgn er blevet til et afsnit af podcasten Cybernormer: Tre eksperter diskuterer hvordan sociale medier udfordrer menneskerettigheder, privatliv og demokrati. Og ikke mindst: Hvad kan vi gøre ved det?
Nyhed

Afrika rykker til Nørrebro

10. juni: Couleur Café festivalen er Danmarks største afrika-arrangement. Festivalen er gratis og vil igen i år finde sted i området ved Union.
Nyhed

Ny sæson i Læsehaven

Interessen for Menneskebibliotekets Læsehave har været støt stigende gennem de første tre sæsoner, og derfor udvider vi kapaciteten, så der kommer flere udlån og modige samtaler mellem bøger og læsere.
Nyhed

Re:Act ruller videre de næste to år

Rapolitics-projektet Re:Act har opnået finansiel støtte fra CISU og Tuborgfondet, og det betyder, at den landsdækkende indsats for at oplyse og engagere unge i menneskerettigheder gennem rap og hiphop kan fortsætte to år mere.
Nyhed

ALICE udgiver spillestedsrapport

I samarbejde med Dansk Live har ALICE lavet en ny rapport, som undersøger spillestederne i Storkøbenhavn og deres publikummer.
Nyhed

Union er genåbnet

We're back! Fra den 17. januar er Union igen tilbage med almindelige åbningstider samt events, lokalebooking og spiseri. Og vi glæder os til at se jer!
Nyhed

Ny hip hop radio giver de unge en stemme

Hiphop lægger stemme til en overset men udbredt ungdomskultur, der længe har manglet sin egen radiokanal. Men det får de nu: Engagerede unge fra Rapolitics har skabt programmet UnderTonen, som sendes live hver onsdag fra Union på Nørrebro.
Nyhed

International murmaler skaber kunstværk ved Union

Efter ti dage i en lift, i regn og sol, står den anerkendte chilenske kunstner Inti Castros flotte murmaleri ved Union færdigt. Det er blevet til med inspiration fra bydelens kludetæppe af kulturer.