Lån en menneskebog i Union hver søndag

Menneskebiblioteket er tilbage i Læsehaven med en masse spændende bøger, som vil udfordre dine fordomme og udvide dine horisonter.

Bænkene er vasket af, samtalegyngen er blevet smurt og blomsterne i højbedene stråler i alle regnbuens farver. Læsehaven i Union er klar til endnu en sæson hvor du hver søndag hen over sommeren helt gratis kan lade dine fordomme blive udfordret af en af vores mange frivillige åbne bøger.

Konceptet er enkelt: Du møder op ved biblioteksskranken, hvor du modtager vejledning fra vores bibliotekarer omkring de emner, som vi har til rådighed for udlån. Når du har valgt hvilken menneskebog, du vil snakke med, kan I sætte jer et sted i Læsehaven og have en åben samtale, hvor alle spørgsmål om emnet er velkomne.

Udlån kan have en varighed på op til 30 minutter, men du må gerne aflevere din bog før det. Så længe den er i samme stand, som før.

Hver søndag hele sæsonen

Vi ser frem til at byde både nye og erfarne læsere velkommen når Læsehaven åbner søndag den 28. april. Læsere kan kigge forbi mellem kl. 12.00 og 16.00 for at låne en åben bog.

Læsehaven vil være åben alle søndage i sommerhalvåret - indtil 13. oktober.

Som altid er det gratis at benytte Menneskebiblioteket.

Læs mere om Menneskebiblioteket

Her kan du finde flere detaljer om Menneskebiblioteket og Læsehaven såsom udlånsregler, historie, adgangsforhold osv.