Cph jazz Festival 2024 i Union

Tag med på en rejse ned til jazzens globale rødder.

8.-13. juli inviterer Union inviterer vi til eklektiske koncerter, som på hver deres måde afsøger jazzens grænseområder. Du skal med andre ord ikke forvente dig traditionel jazz, men derimod en rejse ned til jazzens globale rødder.

Alle koncerter begynder kl. 20:00, men allerede fra kl. 17:30 kan du nyde et lækkert måltid mad i vores café Send Flere Krydderier, som serverer smagsoplevelser fra hele verden. Køb din kombinerede mad og koncert-billet i forkøb til en fordelagtig pris.

  • Koncertbillet: 100 kr.
  • Madbillet: 115 kr.
  • Koncert og mad: 195 kr.

Program

8. juli: Candombe Export

Candombe er en sydamerikansk kulturel tradition, der stammer fra efterkommerne af befriede afrikanske slaver i Uruguay. Denne aften vil to musikere fra Uruguay slutte sig til Candombe DK's trommeslagere og kombinere jazzens kompleksitet med candombens percussion og groove.

9. juli: Novo Cais Trio

Novo Cais forener varme akkorder og fortryllende rytmer i en hyldest til den store Caetano Veloso.

10. juli: Bilal Irshed & Lars Fiil

Mellemøstlige toner og nordiske klange er i fokus når denne unikke duo bestående af den dansk-palæstinensiske oud-spiller Bilal Irshed og den danske pianist Lars Fiil mødes i musikken.

11. juli: Allen Anjeh

Allen Anjeh præsenterer en dristig blanding af neo soul og R&B med et strejf af pop, afrikanske elementer og jazz. Hun trækker på sine oplevelser som barn i Cameroun og teenager i Danmark for at skabe noget, der er helt hendes eget.

12. juli: OC Rules

Med et aftryk af neo-soul flirter OC Rules med traditionelle genrer og kategorier, men de mister aldrig forbindelsen til deres ophav: Hiphop, r'n'b, soul og jazz.

13. juli: Pellican, Lund & Thenoux play Django

Tre erfarne musikere hylder skaberen af manouche-jazz: Django Reinhardt.

  • Mere info og billetter: https://union.kk.dk/program/pellican-lund-thenoux-play-django-cph-jazz-festival-union