MISFITZ: Flowteknik med Mund de Carlo

Kalder alle kvinder og queers! Lær at lege med, udvide og forbedre dit rapflow når Misfitz inviterer til gratis workshop med Mund de Carlo.

Mund de Carlo har udgivet musik siden 2011 på sit eget label Struglaz. Stilen er lyrisk og teknisk fokuseret, og han udgiver også musik som en del af gruppen Binær. Han er tidligere finalist i MC Fight Night, har spillet koncerter på Roskilde Festival og Smukfest og været tekstforfatter på projekter til Ramasjang, Gyldendal og Alinea.

Mund de Carlo har mere end 10 års erfaring med at undervise i rap.

Workshoppens fokus er, hvordan kan man lege med, udvide og forbedre sit flow som rapper. 

Workshoppen er gratis og åben for alle uanset niveau.

Praktisk info

  • Dato: 23. maj, 2024
  • Tid: kl. 16-18
  • Sted: Union, Nørre Allé 7, 2200

Der vil være lidt drikke og snacks stående, så send gerne en tilmelding, så vi har overblik over hvor mange vi bliver.

Send en mail til noexechoout.dk med titlen "misfitz flow workshop" (indeholder: navn og pronomen).

Om Misfitz

Misfitz er Danmarks første rap-skole for unge kvinder og queers. Målet er at styrke deltagerne i at blive selvstændige, og få et indtryk af de kreative processer i musikbranchen med rap/hiphop som genre.

1-2 gange om året afvikler vi et grundforløb, hvor vi vil tage 5-10 deltagere igennem grundstenene i både sang/tekstskrivning og som udøvende artist. Vi vil gennemgå rim, flow, impro/freestyle, basics of production, vokalindspilning og meget meget mere.

Udover grundforløbet, så afholder vi også løbende enkeltstående åbne workshops.

Om projektet

Det kan være svært for unge kvinder og queers at forestille sig at rappe, når de få danske kvindelige/queer rappere der findes, til tider kan være svære at få øje på. Både i et hiphop miljø, hvor cis-hetero mænd er overrepræsenterede, men ligeledes i en musikbranche, der også er meget mandsdomineret. For mange kan det ligeledes være grænseoverskridende at være i et mandsdomineret miljø, og det kan være en af årsagerne til, at det er svært at lokke piger, kvinder og queers til rap undervisning på hold for alle køn.

Misfitz vil skabe et trygt frirum for kvinder og queers, der vil eksperimentere med hiphop og rap musik. Et rum, hvor man kommer tættere på eget kreative udtryk, skabende fællesskaber, skubber til stereotyperne og lærer om sine rettigheder. Det vil de gøre gennem undervisning ledet af professionelle rap artister, som underviser holdene i rap og hiphop. Misfitz klæder dog også de unge kvinder og queers på til at bruge hiphoppen som værktøj til at styrke deres selvværd og gå-på-mod.

Kontakt

Union

Nørre Allé 7

2200 København N

Kontaktperson

Misfitz

noexechoout.dk

Del med