Københavns Kommunes logo

En som dig x Walk & Talk

Vil du være en del af en nyopstartet gåklub? Podcasten 'En som dig' inviterer til walk & talk med efterfølgende gratis fællesspisning. Så tag en ven i hånden eller kom alene - der er plads til alle!

‘En som dig’-podcast inviterer dig til at blive en del af et hyggeligt og uforpligtende fællesskab for unge, hvor vi mødes til en walk & talk hver anden onsdag i lige uger.

Den første gåtur finder sted d. 3 maj - du skal blot tilmelde dig på linket for at sikre dig gratis fællesspisning (begrænset antal pladser).

Samtaler om ungdomslivet

Da projektet udspringer af podcasten “En Som Dig”, hvor vi snakker om forskellige emner, der relaterer sig til ungdomslivet, vil der hver gang være et nyt emne, som vi håber kan inspirere til en hyggelig samtale undervejs. Det er selvfølgelig helt op til jer, hvad I vælger at snakke om - det vigtigste er, at I får en hyggelig oplevelse.

Vi mødes i Dynamo på 1. sal i Union på Nørrebro kl. 17:30, hvor vi har sørget for kaffe og te til gåturen. Vi regner med, at turen kommer til at tage ca. 45 minutter, så vi mødes tilbage ved Union kl. 18:30.

Gratis fællesspisning

Den første gang vil vi gerne invitere de første 30 deltagere til fællesspisning hos Send Flere Krydderier i UNION efter gåturen. Det er gratis, og det eneste du skal gøre er at tilmelde dig her, så vi ved, hvor mange der vil spise med.

Du kan komme alene eller tage dine venner uden armen. Vi går samlet, så der vil altid være nogen at gå med. Vi håber, at du har lyst til at være med!

De vigtigste informationer

  • Hvornår: Onsdag d. 3. maj kl. 17-19:30
  • Hvad: Walk&Talk og fællesspisning hos Send Flere Krydderier
  • Hvor: Vi mødes i Dynamo på 1. sal hos UNION - Nørre Alle 7
  • Det er gratis, og eventet er for alle unge, der har lyst til at gå en tur sammen med andre.

Arrangementsrækken er støttet af Snabslanten.

Kontakt

Union

Nørre Allé 7

2200 København N

Kontaktperson

En som dig

ensomdigpodcast@gmail.com

Del med