Change language

  • Dansk
  • English
 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Se her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Union er en platform for kulturmøder

Union er et kulturhus som ligger på Nørre Allé 7 på Nørrebro i København. Union hed VerdensKulturCentret indtil marts 2019, hvor vi skiftede navn. Kulturhuset har eksisteret siden 1993 og har gennem alle årene været et fyrtårn for det interkulturelle arbejde i Danmark. Over 20 forskellige foreninger og organisationer har til huse i Union, og mange flere har regelmæssige aktiviteter i huset. Union rummer venuet Aula på 1. sal, et danserum, lydstudier, mødelokaler, krearum og meget mere. Det socioøkonomiske spiseri Send Flere Krydderier står for de kulinariske oplevelser i spiseriet. Det regionale spillested ALICE (en fusion Jazzhouse og Global) har til huse i Unions koncertsal i baggården, og de kunstnere som ALICE sætter på scenen i Union og på gæstevenues rundt om i byen er toneangivende kunstnere indenfor jazz, elektronisk og global roots. Langt størstedelen af kulturindholdet i Union består af borgerinitierede samskabelsesprojekter med et interkulturelt fokus, såsom teater, spoken word, filmvisninger, udstillinger og koncerter. Union er årligt ramme om mere end 400 arrangementer.

Union er et kulturhus under Københavns Kommune, og er en del af enheden DIT:KBH som også rummer Kraftwerket, Huset Kbh, Krudttønden, Onkel Dannys Plads, Basement og Kulturhuset Indre By.