Change language

  • Dansk
  • English

Tak for i år!

06.01.2020
  • ""
Det har været en spændende og vigtig år for vores kulturlaboratorium, og vi er glade for at I har været med på rejsen.

Kære medlemmer, partnere og gæster i Union

Det var været et begivenhedsrigt år her på Nørre Allé 7. For os var 2019 først og fremmest året hvor vi skiftede navn fra VerdensKulturCentret til Union. Det har været en spændende og vigtig udvikling for vores kulturlaboratorium, og vi er glade for at I har taget så godt imod det.

Omtrent samtidig med navneskiftet fik vi konstateret skimmelsvamp i kælderen og oppe under taget. Derfor har Union været under grundig renovering og medlemmerne i huset har været nødt til at rykke sammen og dele de frie kvadratmeter. Det har I været gode til, og vi takker for tålmodigheden. Renoveringen betyder blandt andet, at vi har fået et nyt og flot skiffertag, som vi glæder os til at vise jer når håndværkerne om få uger er færdige og tager stilladset ned.

Selvom renoveringen snart er overstået, så planlægger vi flere forbedringer i 2020. Blandt andet skal vi have lavet et helt nyt bevægelsesrum med spejlvægge på 1. sal, og i den anden ende af huset vil vi renovere det gamle mødelokale, så akustikken bliver optimeret, og vi får bedre plads til det talte ord og for møder mellem mennesker.

Vigtigst af alt, var Union i 2019 ramme om en hel masse herlige og tankevækkende arrangementer. Vi havde en fantastisk inspirerende Kulturnat, langbordsmiddage i Send Flere Krydderier og Alice afholdt deres første weekendfestival Spectacle.

Og så var der alle de besnærende, inspirerende og debatterende events som blev arrangeret af Københavns kreative kulturskabere og de stærke partnere som har valgt at bo her i Union. Der har været stribevis af særlige og berigende oplevelser i løbet af året, og det har været en stor fornøjelse at samarbejde med hver og en af jer.

Vi glæder os til at dele endnu flere magiske øjeblikke med jer i 2020.

Godt nytår!