Change language

  • Dansk
  • English

ALICE starter ny festival

29.03.2019
  • Eartheater til SPECTACLE
26. og 27. april slår ALICE dørene op til den helt nye todages festival Spectacle

Eksplosiv afrobeat fra Les Frères Smith, kirkekoncert med avantgarde-ikonet Charlemagne Palestine, elektronisk angolansk protestmusik fra Nazar, storslåede møder mellem electronica og klassisk harpe fra Eartheater (billedet), dragende folk fra Anna & Elizabeth og kritikerrost roots fra Middelhavsregionen med Monsieur Doumani.

Når spillestedet ALICE blænder op for den helt nye festival Spectacle, foregår det løjerne ikke kun i koncertsalen i baggården. ALICE flyder over med kultur og aktiviteterne kommer både til at foregå i ALICE, i Union og i Sankt Johannes Kirke på Sankt Hans Torv.

ALICE Spectacle er således på den ene side to dage fyldt med den nysgerrige musik, som du allerede kender ALICE for. Men det er også meget mere end det. Det er to dage, hvor hele området til et udvidet musikalsk eventyrland, hvor du kan opleve talks, film, live radio, plademesse mm. - alt sammen inden for en radius på 100 meter. Og så kan du selvfølgelig opleve et væld af vidunderlige koncerter. Der sælges både partoutbilletter og billetter til de enkelte blokke på festivalen.