Change language

  • Dansk
  • English

PARABEL & Julian Maraboto // 48 Timer festival

16 maj

Dato

søn. 16. maj. kl. 15.00
80 kr.
Arrangementet afholdes udendørs uanset vejret.
Dobbeltkoncert med PARABEL & Julián Maraboto Duo. Der kan købes mad og drikke fra EAT Latino. Overskud fgår til genskovning i Guatemala.

Kom og bliv mæt af musik, god stemning og lækker mad i Unions baggård, når Building Communities afholder støttekoncert for genskovning i Guatemala. Parabel fra Argentina og Julián Maraboto afslutter 48 Timer Festival med en dobbeltkoncert, der tager os omkring forskellige musikgenrer og varmere himmelstrøg. Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra EAT Latino.

Overskuddet fra salg af entré, mad og drikke går til Building Communities' genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner, der indsamles, planter vi et træ i Guatemala. Læs mere på Building Communities' hjemmeside: www.buildingcommunities.dk

Konferencier: Tanja Bjørn Zabell

Arrangementet afholdes udendørs (i alt slags vejr) og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. De til en hver tid gældende corona-retningslinjer vil blive overholdt ifbm. arrangementet. Husk, du skal vise Coronapas (over 12 år), ID udover din billet ved indgangen.

Dørene åbner kl 15.00.

Om Parabel

Parabels sange er en af de nye stemmer indenfor den argentinske indie-rock genre. Lyt til Parabel på Spotify: https://open.spotify.com/artist/7vHSvuw4unaPXJcKlZjuAk?si=bXuv8jgnRretrO...

Om Julian Maraboto

Julian Maraboto er fra Mexico og bosiddende i Danmark, hvorfra han repræsenterer sit soloprojekt samt den multikulturelle gruppe Los Fuegos, der i 2014 var nomineret til Danish Music Award som Årets Live Navn i World-kategorien. Hans stil rejser gennem rytmer og temaer, fra rock til cumbia, gennem blues og til mexikansk ranchera.

Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen.

Se mere på www.48timerfestival.dk