Change language

  • Dansk
  • English

Akrobatik med Volantes // 48 Timer Festival

16 maj

Dato

søn. 16. maj. kl. 10.30 til kl. 13.00
Kom til ny cirkus-forestilling med Volantes og støt plantning af træer i Guatemala. Der kan købes lækker mad og drikke fra EAT Latino.

Der er fuld skrue på, når Volantes optræder med alt lige fra vilde stunts, ild og jonglering til klovneri. Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra EAT Latino. Overskuddet fra salg af entré, mad og drikke går til Building Communities' genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner, der indsamles, planter vi et træ i Guatemala.

Læs mere på Building Communities' hjemmeside: www.buildingcommunities.dk

Konferencier, Tanja Bjørn Zabell, læser historier og strøer kærlighed og stjerneskud ud med generøs hånd. Til børn (under 18 år) er der inkluderet en limonade fra EAT Latino. Der udleveres en limonadebillet ved indgangen.

Arrangementet afholdes udendørs (i alt slags vejr) og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. De til en hver tid gældende corona-retningslinjer vil blive overholdt ifbm. arrangementet. Husk, du skal vise Coronapas (over 12 år), ID udover din billet ved indgangen.

Dørene åbner kl 10.30.

Om Volantes

Volantes er en Ny Cirkus gruppe, som blev stiftet i 2019 af brødrene Daniel og Jonathan Bendtsen, og har efterfølgende stiftet samarbejde med Mads Panik. Volantes bestræber sig især på nærværet med publikum. De får publikum til at føle sig som en del af forestillingerne. Med deres mange discipliner som teeterboard, cyr wheel, ethjulet cykel, jonglering, ild og klovn, giver Volantes dig underholdning til et meget alsidig/bredt publikum, der vil passe til alle aldersgrupper. Med golden buzzer i "Danmark har talent", og "Cirque du Soleil" på CV'et, samt mange andre festivaler har de tre unge mænd efterhånden været hele jorden rundt.

Dette event er en del af 48 TIMER FESTIVAL. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, Tuborgfondet og Nordea-fonden og er et samarbejde mellem foreningen af Blågårds Plads, Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen.