Change language

  • Dansk
  • English

Songbirds Collective // 48 Timer Festival

15 maj

Dato

lør. 15. maj. kl. 16.00
80 kr.
Koncerten afholdes udendørs uanset vejret.
Building Communities præsenterer Songbirds Collective. Salg af latinamerikansk mad og drikke. Al overskud går til genskovning i Guatemala.

Songbirds Collective fylder UNION's baggård med lækker soulpop og fine vokalarrangementer. Musikken er håndspillet og lo-fi med en ærlig og varm lyd ikke ulig den helt gamle soulmusik. Der kan købes lækker latinamerikansk mad og drikke fra madvognen, EAT Latino.

Al overskud fra salg af billetter, mad og drikke går til Building Communities' genskovningsprojekter i Guatemala. For hver fem kroner der indsamles planter vi et træ. Læs mere på Building Communities' hjemmeside: www.buildingcommunities.dk

Konferencier: Tanja Bjørn Zabell

Arrangementet afholdes udendørs og der er begrænset antal pladser grundet coronarestriktioner. De til en hver tid gældende corona-retningslinjer vil blive overholdt ifbm. arrangementet.

Om Songbirds Collective

Fem udtryksfulde stemmer er den gennemgående lydkilde med funky grooves og jazzrytmer. Gennem traditionsbevidste livtag med soulmusikken, hører publikum historier set fra en kvindes synspunkt. Temaer som kærlighed og ligestilling samt fællesskab og autonomi skaber de dilemmaer, de fem kvinder ser som den største inspirationskilde til kollektivets kreativitet. I repertoiret finder man medlemmernes originale sange og udvalgte klassikere fra gospel-, jazz- og soulverdenen.