Change language

  • Dansk
  • English

SAFER SPACES

30 sep

Dato

ons. 30. sep. kl. 18.00 til kl. 23.45
Gratis
En interaktiv audio visuel performance-installation skabt af visuel kunstner Ingerlise Øllgaard og sanger og skuespiller FLOR.

HVAD SKER DER, når en global pandemi fundamentalt ændrer ved den måde, du gebærder dig på i det offentlige rum? Ændrer din følelse af tryghed sig, når alle bliver bedt om at holde afstand fra hinanden? Hvem definerer, om et rum er trygt at være i, og er det individuelt, hvad mennesker definerer som et safer space*? Kan et rum, der ikke føltes trygt før, pludseligt blive det, når folk ikke omgås hinanden, som de plejer eller omvendt? Og hvad gør man, hvis ens safer space er lukket ned grundet covid-19?

SAFER SPACES er en interaktiv audio visuel installation med live-komponenter skabt af visuel kunstner Ingerlise Øllgaard, sanger FLOR og elektronisk glitch-kunstner Messell i samarbejde med et bredt udsnit af LGBTQI+ personer fra hele Danmark.

KOM OG VÆR MED, når vi udforsker, hvad der gør et rum trygt eller utrygt og mød en masse smukke og unikke LGBTQI+personer og oplev SAFER SPACES set gennem deres øjne. Arrangementet er gratis, egnet for alle aldre og foregår i overensstemmelse med regeringens retningslinjer for afholdelse af arangementer under COVID-19.

*

Et ”safer space” refererer til et rum, hvor en person eller specifik gruppe af mennesker kan føle sig sikre på, at de ikke bliver udsat for diskrimination og fysiske eller psykiske overgreb. Begrebet bruges i mange forskellige typer af minoritetsgrupper, bla.a i LGBTQI+ miljøet.

SAFER SPACES udstillingen er blevet skabt med økonomisk støtte fra Kulturministeriets Sommerpulje 2020.