Change language

  • Dansk
  • English

Union Dox - filmworkshop (2/3)

29 sep

Dato

tir. 29. sep. kl. 17.00 til kl. 21.00
Gratis
Tilmelding via mail
Lær at skabe filmiske fortællinger om virkeligheden under kyndig vejledning af den prisvindende dokumentarist Michael Graversen

Hvordan er dit blik på verden omkring dig og hvordan kan du bruge det til at skabe filmiske fortællinger som kan indgå i dialog med samfundet?

Over tre workshopdage - fordelt over september og oktober - vil du blive klædt på til at skabe dit eget korte dokumentariske værk. Forløbet vil bestå af undervisning, ideudvikling, optagelser imellem workshopdagene og en hel dag til redigering - og selvfølgelig en afsluttende offentlig screening af de producerede film.

Det hele foregår under vejledning af den prisvindende instruktør Michael Graversen, der instruerer film som sætter dagsorden ikke kun i Danmark men også internationalt med værker som “Ingenmandsland” og “Drømmen om Danmark”. Michael er uddannet dokumentarinstruktør fra den engelske nationale filmskole og er desuden offentlig debattør. Workshoppen er støttet af Kunst- og Kulturstyrelsen.

Tilmelding foregår til graversenmichael@gmail.com og deltagerantal er på maks. 10 personer.

Som deltager skal du kunne filme på din telefon og redigere i basic programmer som iMovie eller lign. - og være nysgerrig på din omverden. Du skal medbringe en telefon du kan filme på og en computer/laptop til at redigere på.

Alder: 15-29 år.

Undervisningen foregår i kulturhuset Union, Nørre Alle 7, 2200 København K

Undervisningsgange

  • 16. september kl. 17-21
  • 29. september kl. 17-21
  • 10. oktober kl. 10-18