Change language

  • Dansk
  • English

SOLW // ALICE Summer Series

08 aug

Dato

lør. 08. aug. kl. 17.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 16:00
Denne lørdag mødes jazz/improv og lydskulpturer, når Sona LaBianca og Heine Thorhauge Mathiasen byder på deres fælles projekt SOLW.

Sonja LaBianca kendes fra grupper som Selvhenter, Valby Vokalgruppe, Choir of Young Believers og musikkollektivet Eget Værelse, men har også markeret sig stærkt som solokunstner med bl.a. albummet “About Room, Room to be, Rooms”, hvor hun med saxofonen som redskab undersøger og interagerer med forskellige lokalers resonans. I projektet SOLW har hun allieret sig med Heine Thorhauge Mathiasen, som er billedkunstner, musiker og komponist. Han er kendt for at udforske feltet mellem musik, performance og skulptur. Begge kunstnere har således en stærk fornemmelse for rum i musikken, og vi er spændte på, hvordan dette duo-samarbejde vil udfolde sig til ALICE Summer Series.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.