Change language

  • Dansk
  • English

Nours Musikcafé i december

14 dec

Dato

14.12.2019, 20:00
75 kr. i forsalg
Betaling via mobile pay til nummeret 33048
Musik, højt humør og måske også spontan mavedans. Alt det og meget mere kan du opleve til den tilbagevendende koncertrække, Nours Musikcafé.

Nours Musikcafé er en tilbagevendende koncertrække, der igennem musik skaber et kulturmøde mellem den danske og arabiske kultur. Der er garanti for god stemning og spontan mavedans til Nours musikcafé.

Nour inviterer altid spændende gæstemusikere med på scenen. Hvem de bliver i december vil vi offentliggøre senere her på eventet.

Om Nour Amora:
Nour Amora er en palæstinensisk-syrisk klassisk uddannet guitarist, der nu slår sine folder på den danske musikscene. Nours personlige karisma, unikke udtryk og indlevelse i musikken, der også omfatter egne værker, og evnen til at inddrage publikum i oplevelsen, gør ham til noget helt særligt. Før Nour kom til Danmark, var han en anerkendt og respekteret musiker i Syrien og medlem af foreningen Syndicate, et prestigefulgt og eksklusivt medlemskab for Syriens bedste musikere. Han er nu ved at få fodfæste i den danske musikverden og har spillet med Simona Abdallah, Bo Reimer, Søs Fenger m.fl.

Billet i forsalg: 75 kr. via mobile pay til nummeret 33048