Change language

  • Dansk
  • English

Nicklas Sørensen + Lund & Pultz Melbye // ALICE Summer Series

24 jul

Dato

fre. 24. jul. kl. 17.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 16:00
Der er dømt repetitionsmusik, langstrakt psych og flimrende sax-udskejelser med Nicklas Sørensen og Johannes Lund & Henrik Pultz Melbye.

Til daglig er Nicklas Sørensen guitarist i det anerkendte københavnske band Papir, der spiller energisk og langstrakt psykedelisk rock i den eksperimenterende ende. På egen hånd er hans musik mere afdæmpet og minimalistisk i udtrykket, men stadig med hans dybt personlige guitarspil i centrum. Han har udgivet to solo albums på El Paraiso Records, der begge udforsker grænselandet mellem repetitionsmusik, psychedelia og ambient. Sidst vi havde glæde af Nicklas Sørensen på ALICE, delte han plakaten med den franske spacerock-gruppe Heldon.

Johannes Lund & Henrik Pultz Melbye er er en sax-duo, der med deres repetitive saxofonspil og circle breathing-teknik trækker avantgardistiske tråde til Terry Riley og skaber behageligt flimrende og uendelige lydbilleder. Begge har de rumsteret på den danske og europæiske scene for improviseret musik de sidste 10 år og indgået i konstellationer som HEAVEN (Lund) og Henrik Pultz Melbye Trio, Maskinvåd, The Hum og i kvartetten SVIN (Melbye). Denne aften kan du glæde dig til at opleve dem sammen.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.