Change language

  • Dansk
  • English

Netværksmøde: Steven Hadley

24 sep

Dato

fre. 24. sep. kl. 14.00
Steven Hadley er en af verdens førende forskere i sammenhængen mellem publikumsrelationer og demokrati

Vær med når han kommer til København og giver en keynote på baggrund af hans nyeste publikation ‘Audience Development and Cultural Policy’. Dette følges af en samtale med publikumsforsker, Anja Mølle Lindelof (RUC).

Kom med til en spændende eftermiddag hvor du kan møde Steven Hadley, manden bag en nærmest uendelig liste af research og publikationer om publikumsudvikling og kulturelt demokrati. Han har i 2021 udgivet bogen ‘Audience Development and Cultural Policy’ – en monografi hvor man hvirvles ind i publikumsudviklingens historie og mangfoldighed. Bogen placerer publikumsudvikling i det kulturpolitiske landskab og formulerer nogle meget centrale demokratiske aspekter omkring forholdet mellem kunst, kulturpolitik og publikum – perspektiver som i en forandringstid er både vigtige, relevante og særdeles tiltrængte.

Selvom udgangspunktet er en primært engelsk kontekst, er der meget guld at hente for danske og nordiske kulturarbejdere. Hadley beskriver publikumsudviklingens ideologiske ophav og leverer derigennem en velreflekteret systemkritik som gør det muligt for os at få et mere nuanceret sprog omkring arbejdet med publikum. Både politisk og institutionelt. 

Vi er så heldige at få ham på besøg på UNION i København, hvor han skal snakke om bogen med Anja Mølle Lindelof, forsker ved RUC. 

Det vil også være muligt at stille spørgsmål til både Steven Hadley og Anja Mølle Lindelof. 

Vi glæder os til at byde velkommen på UNION. Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig.

​​Hvornår?
Fredag d. 24. september kl 14:00-16:00 

Hvor?
Aula i Union, Nørre Allé 7. 1. sal 2200 KBH N 

Hvor meget?
Deltagelse i arrangementet kræver tilmelding og koster 50 kroner.

Arrangementet præsenteres i samarbejde mellem Center for Kunst og Interkultur, The Audiences Agency og UNION.