Change language

  • Dansk
  • English

Mizgin // ALICE Summer Series

11 jul

Dato

lør. 11. jul. kl. 15.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 14:00
Denne dag bydes der på smukke saz-toner og kurdisk roots fra Mizgin.

Mizgin er en fortryllende sanger, komponist og saz-musiker fra Tyrkisk-Kurdistan. Mizgin er også navnet på en kvartet, som spiller traditionel kurdisk folkemusik og egne nye kompositioner inspireret af den rige tradition fra bjergene. Mizgins vokal er ladet med liv, følsomhed og musikglæde, som overskrider sprogbarrierer. Hendes musik gnistrer og gror og trækker inspiration fra den kurdiske og tyrkiske sangbog, dyb sufi-musik, dylansk rock-poesi og gamle nordiske sange. Mizgin bryder saz-lovene og trækker den traditionelle musik i nye retninger.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.