Change language

  • Dansk
  • English

Lucrecia Dalt + Grøn // ALICE Summer Series

01 aug

Dato

lør. 01. aug. kl. 17.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 16:00
Den colombianske elektroniske musiker Lucrecia Dalt gæster os med drømmende ambiente lydflader og messende spoken word.

 

Den colombianske Berlin-baserede sangerinde, komponist og multiinstrumentalist Lucrecia Dalt har flere gange gæstet ALICE med sin futuristiske og fascinerende elektroniske musik, senest som support for Jerusalem In My Heart. Med en baggrund som geoteknisk ingeniør, skaber Lucrecia Dalt finurlige møder mellem sit ambiente lydunivers og et dragende lag af live spoken word, der beror på sproget inden for geoscience og kvantefysik. Dette resulterer i en elegant og enestående musikalsk abstraktion over store metafysiske spørgsmål, som man kan lade sig opsluge af i gården på denne sommerdag.

Det atmosfæriske ambient-projekt Grøn har huseret i den danske undergrund i flere år. Bag projektet står Bjarke Rasmussen, den ene halvdel af det københavnske label, Infinite Waves. Grøn har tidligere optrådt på ALICE som support for Greg Fox. Inden koncerten med Lucrecia Dalt vil hans varme og drømmende lydflader fylde gården på Nørre Allé.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.