Change language

  • Dansk
  • English

Erna // ALICE Summer Series

15 aug

Dato

lør. 15. aug. kl. 17.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 16:00
Vi runder programmet fornemt af med tromme/percussion-duoen Erna, som forener okkult trancemusik, industrial og elektronisk puls.

Erna består af de to mangeårige musikalske makkere, trommeslager Anders Bach og percussionist Kristian Paulsen. Med udgangspunkt i dybt slagtøj, mystisk støj og klare synthesizere, forener Erna okkult trancemusik, industrial og den elektroniske klubscenes dunkende puls i høj dynamisk intensitet. Live foregår det ved lige dele faste forløb og improvisation, i et setup hvor Bach og Paulsen står overfor hinanden og skaber intense og trance-agtigt opslugende stykker. Erna er lidt af en favorit på ALICE, hvor de har spillet flere gange. Duoen har desuden tilbagelagt en del danske koncerter siden de startede i 2018, og også besøgt Café OTO i London. Erna har udgivet to bånd på deres eget uafhængige label Wetwear, som i øvrigt er en vigtig platform på den danske eksperimentalscene med udgivelser fra bl.a. Nils Gröndahl, Fabienne Erato og HEX.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.
 

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.