Change language

  • Dansk
  • English

Dawda Jobarteh Trio // ALICE Summer Series

18 jul

Dato

lør. 18. jul. kl. 15.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 14:00
Glæd dig til den mesterlige kora-spiller Dawda Jobarteh indtager gården med sin trio.

Den herboende gambiske musiker Dawda er født ind i griot-familien Jobarteh, som i generationer har været musikere og historiebærere. Hans sublime strengespil på den harpelignende kora vidner om, at han holder sin musikalske arv tæt på sig, men han er samtidig kendt for at have udforsket koraen i relation til nye klangmuligheder og samarbejdspartnere på den danske musikscene. Dawda har beriget ALICE med koncerter et utal af gange, og denne aften optræder han i trio-opsætning med bassist Preben Carlsen og percussionist Sal Dibba.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.