Change language

  • Dansk
  • English

Astrid Sonne // ALICE Summer Series

25 jul

Dato

lør. 25. jul. kl. 17.00
100 kr. (børn: 50 kr.)
Døre åbnes kl. 16:00
Den internationalt anerkendte elektroniske musiker og violinist optræder med sine følelsesladede harmonier og hurtige arpeggioer.

Den internationalt anerkendte elektroniske komponist og violanist Astrid Sonne har de sidste par år været på alles læber. Udover at have spillet et utal af gange på ALICE har hun gæstet både Rewire Festival, Atonal i Berlin og Roskilde Festival to år i træk. Med sin baggrund i klassisk musik, afsøger Sonne grænselandet mellem det organiske og det elektroniske. Hendes store, åbne kompositioner, der rummer alt fra synthesizere til bratsch-sekvenser og vokal-samplinger, trækker på skøn europæisk kortradition såvel som trance og kakofoniske eksperimenter. Som ingen anden formår Sonne at udtrykke sårbare emotionelle stadier i minimalistiske og statiske soundscapes – en menneskelig ømhed i et futuristisk klangunivers, som efterhånden er blevet hendes kendetegn. Vi glæder os til at præsentere Astrid Sonne til ALICE Summer Series.

ALICE og UNION byder på ALICE Summer Series – en sommerlig koncertserie i vores hyggelige gård. Hen over sommeren præsenterer vi en række dejlige koncerter i vores baggård. Tag dine venner med til ALICE Summer Series – sommerlige koncerter under åben himmel med en lang række fantastiske herboende musikere: Glæd dig til navne som Dreamers’ Circus, Kogekunst, Dawda Jobarteh, Josefine Opsahl, Basco og mange flere.

Vi rykker baren ud i gården og indbyder til godt samvær omkring den eventyrlystne musik på udvalgte weekender hen over sommeren. Alle koncerter er med siddepladser og begrænset plads – så vi kan overholde myndighedernes regler og afholde koncerter i sikre rammer.

Vi anbefaler, at man sikrer sig billet i forsalg. Billetter koster 100 kr. (børnebillet: 50 kroner). Vi glæder os til at se dig til ALICE Summer Series!

OBS: Vi har udarbejdet en koncertopstilling, der nøje følger myndighedernes COVID-19 regler. Vi lukker max. 100 publikummer ind i gården. Alle koncerter er med siddende publikum - det sker for at vi kan sikre den rette afstand mellem folk.