Change language

  • Dansk
  • English
 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Se her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Aflyst: Couleur Café Afterparty 2020

06 jun

Dato

06.06.2020, 20:00
OBS: Festen afholdes i Kulturhuset Indre By
Vi gentager succéssen med byens hotteste AFTERPARTY som afslutning på Couleur Café

Din foretrukne afrikanske gadefestival slutter i år med en stor gadeparade hvor vi med farver og musik bringer festen videre ud i natten og til Kulturhus Indre By på Charlotte Ammundsens Plads.

Afterparty byder på de fede beats fra Afrika med både Djs og LIVE bands. Rimelige priser i baren og en den unikke Couleur Café stemning, sat i scene af vores partnere i team Black Hipsters.

➡ OBS: Gratis festival - men husk billet til Afterparty!
Afterparty er støttefest for Couleur Café hvor du kan møde de frivillige og mange af de optrædende. Vi har plads til flere end sidste år hvor festen var udsolgt før den begyndte, men vi anbefaler klart at du sikrer dig en billet så snart vi åbner for salget midt i marts måned.

✬ AFRIKANSK FESTIVAL og MARKED kl. 12 - 20
Couleur Café er en stor årlig gratis festival med fokus på Afrika. Alle er velkomne til en god og hyggelig dag med musik, dans, kunst, streetfood, modeshow og aktiviteter for børn. Det foregår i området omkring Union, Nørre Allé og Skt. Hans Torv fra kl. 12 til 20. Se mere her: https://www.facebook.com/events/206754780239271/

✬ PARADE kl. 20 – 20:30
Kl. 20 starter den store afrikanske parade fra hovedscenen og ind mod byen. Deltag sammen med vores tromme & dansegrupper, rullende Djs mm. Send os en besked hvis du har en gruppe der gerne vil deltage med et indslag til paraden. Paraden slutter ved Kulturhuset Indre By (Charlotte Amundsens Plads) hvor du kan få slukket tørsten og stillet sulten i vores madboder i yderligere et par timer.

✬ AFTERPARTY fra kl. 20
For de heldige med billet til Afterparty fortsætter festen indenfor i Kulturhuset Indre By frem til kl. 3 nat. Vores DJs og bands sætter gang i dansegulvet med hede rytmer fra kontinentets storbyer.

Det eksklusive afterparty arrangeres i samarbejde med Union/KIBY og Black Hipsters. Bemærk der er begrænset deltagerantal. Køb i forsalg (starter medio marts). Eventuelt overskud fra aftenen går til videreudvikling af festivalen.