Change language

  • Dansk
  • English

Turning Tables

  • Turning Tables i Union
Turning Tables Danmark er en NGO, der arbejder for at styrke unges livssituation i Danmark.

Med film, foto og musik som kreative værktøjer, skaber Turning Tables frirum, hvor unge lærer nye færdigheder, deler oplevelser og sætter ord og billeder på deres frustrationer, drømme og håb. Deres mission er at styrke alle unges livssituation i Danmark; unge, der har brug for nye inputs og nye veje mod et bedre liv. Turning Tables arbejder ud fra en konkret målsætning om at styrke færdigheder, fællesskaber og selvværd.

Turning Tables udvikler de unges færdigheder indenfor musik, film og foto, og herigennem deres evner til at kommunikere, samarbejde, fordybe sig og gennemføre processer.

Turning Tables skaber inklusion og nye fællesskaber. Både fagligt indenfor det kreative felt og socialt mellem forskellige grupper af unge.
 
Turning Tables styrker de unges selvværd, giver dem oplevelsen af at kunne bidrage, oplevelsen af at de kan lære, styrket motivation og målrettethed.

 

Lydstudie i Union

Udover deres mobile projektcontainer, har Turning Tables etableret et lydstudie i Union Nørrebro. Her kan Turning Tables kan arbejde med unge fra Københavnsområdet og samle unge fra deres workshops i hele landet. Hovedstudiet vil være let tilgængeligt for både udsatte lokale unge og frivillige. Via Turning Tables samarbejde med Union stilles bl.a husets scene- og udstillingsfaciliteter til rådighed, hvor de unge kan præsentere deres arbejde for et større publikum.