Change language

  • Dansk
  • English

Shahrazad

  • ""
Undervisning for voksne indvandrer- og flygtningekvinder, der har et særligt behov i forhold til indlæring og undervisning

Shahrazad bestyres af Suzzane Sofia Potempa som er sygeplejerske, bevægelseslærer og underviser i Shahrazad. I Shahrazad er anerkendelse, trivsel og viden grundlaget for den pædagogiske og undervisningstekniske tilgang. Den sociale tilgang og den pædagogiske undervisning bliver tilrettelagt efter forudsætninger og individuelle behov. Der støttes op omkring, at deltagerne får et udvidet og trygt socialt netværk.
Undervisningen tager hensyn til de muslimske kvinders behov, at undervisningen "kun er for kvinder", og der er redskaber i undervisningen til at afhjælpe deltagernes fysiske begrænsninger.
Man afhjælper ligeledes psykiske og sociale problemer eller henviser til kvalificerede, der kan hjælpe. Shahrazad samarbejder gerne med andre, der fremmer sundhed og integration.
Det er essentielt, at alle lærere i Shahrazad har et højt fagligt niveau, et stort overskud og et afsmittende godt humør i undervisningen.