Change language

  • Dansk
  • English

One Life Foundation

  • ""
One Life Foundation tilbyder rådgivning, netværk og startkapital til enkeltpersoner og organisationer som vil gøre verden til et bedre sted

Nye fantastiske NGO'er startes nogle gange af fremragende personer med lidenskab, ideer og vilje til at gøre verden bedre. Nogle af disse ngo'er kæmper for at komme i en bæredygtig skala, hvor de har en strategi for effekt og vækst, som kan skabe en stærk organisation og en levedygtig økonomisk model.
One Life Foundation forbinder nye ngo'er med mennesker, der har komplementære færdigheder, ressourcer og vilje til at hjælpe. One Life Foundation leder efter energiske personer med gode ideer til en virksomhed eller en organisation, der vil skabe en positiv og bæredygtig indflydelse for mennesker i nød.
One Life Foundation hjælper med at finansiere den skrøbelige opstartsfase. One Life Foundation leverer solid rådgivning og vejledning fra erfarne ledere og specialister. De et stort netværk og kan videregive viden om, hvordan man tiltrækker sponsorer og hvordan man indsamler penge fra fonde. Bestyrelsesmedlemmerne har i gennemsnit mere end 30 års erfaring inden for deres kompetenceområder. De støtter initiativer ved at hjælpe, udvikle eller forbedre strategiplaner og mentorere iværksættere, indtil projektet når en kritisk masse og opnår et bæredygtigt liv.