Change language

  • Dansk
  • English

Mit Nørrebro

Mit Nørrebro er et uafhængigt journalistisk nonprofit-medie dedikeret til bydelens borgere, brugere og besøgende.

Mit Nørrebro kombinerer den klassiske lokaljournalistiks stærke forankring i nærmiljøet med moderne medieforbrugeres vaner og hverdagsbehov. Derfor vil du naturligt møde vores artikler og billeder på Facebook og Instagram, ligesom vi sørger for at udgive og arkivere alle relevante nyheder på mitnorrebro.dk, så du altid kan finde dem, når du har brug for og tid til at læse dem. Du kan også kvit og frit tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev. Alt i alt er det ambitionen at tilbyde dig et overblik over begivenhederne i din bydel, som du ikke får andre steder.

Mit Nørrebro ønsker derudover at udbrede kendskabet til bydelens historie, kultur og særpræg – uden løftede pegefingre, og uden at pådutte dig eller andre en bestemt holdning. Vi fravælger rygter og skræmmebilleder til fordel for grundig research, troværdige kilder og dokumenterede tal, så du får faktuel og brugbar viden om vores bydel. En viden, du er meget velkommen til både at bidrage til og dele videre af.

Mit Nørrebros journalistik er kvalitets- og troværdighedsmæssigt at sammenligne med landets største medier, derfor er vi naturligvis også tilmeldt Pressenævnet.

Bag Mit Nørrebro står journalist og redaktør Mette Trudsø, der i mere end 20 år har arbejdet på og for en række af landets største medier – og i mere end 15 år har boet på Nørrebro.